powered by Agones.gr (Stoixima)

ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΟ BLOG ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΕΡΔΗ

Το BETMADNESS από εδώ και στο εξής θα έχει φωτογραφία των ποσών που παίζονται στο BETOTO. Έτσι θα μπορούν να βεβαιωθούν οι αναγνώστες ότι δεν παίζουμε φανταστικά ποσά αλλά αληθινά χρήματα. Προσπαθούμε όλοι να πάμε ταμείο και πρώτος από όλους εγώ. Ξεκινάμε καινούργιο ταμείο με αρχικό ποσό 100 Ευρώ και θα κρατάμε ιστορικό όλων των επιτυχιών ή αποτυχιών που θα έχουμε. Επίσης θα αυξήσουμε τα προγνωστικά και θα προτείνουμε και δυάδες όπως και τριάδες όταν υπάρχουν αρκετές επιλογές. Καλή αρχή λοιπόν και καλά μας κέρδη.

Tuesday, March 2, 2010

ΤΡΙΤΗ 02/03/2010

 
ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ-ΡΟΔΕΡΑΜ

Στο πρωτάθλημα της Αγγλική League Two ξεχωρίζει ο αγώνας ανάμεσα στην Rochdale (1ο) και Rotherham United (5η).
Η Rochdale έχει παίξει 16 αγώνες αυτή τη σεζόν στο σπίτι της και έχει κερδίσει 11 φορές, έχει φέρει 1 ισοπαλία και έχασε 4 αγώνες. Αυτό κατατάσσει την Dale 2η στην απόδοση σαν γηπεδούχοι στο πρωτάθλημα της Αγγλική League Two.
Η Rotherham United έχει παίξει 15 αγώνες στο πρωτάθλημα της Αγγλική League Two τη φετινή σεζόν μακριά από το σπίτι της και έχει κερδίσει 9 αγώνες, έφερε μια ισοπαλία και έχασε 5 αγώνες. Αυτό κατατάσσει την Boynesiders 2η στην απόδοση σαν φιλοξενούμενη ομάδα στην Αγγλική League Two.


Η παράδοση μεταξύ τους δείχνει μια ανωτερότητα της φιλοξενούμενης ομάδας.


 
Αλλά οι 5 τελευταίοι αγώνες φανερώνουν μια δυνατή έδρα.



Το betmadness ποντάρει στην γηπεδούχο ομάδα.

Αγγλία - Λιγκ 2 - Ροτσντειλ - Ρόδεραμ ( 1 ) = 1.80 x 20 Ευρώ36 Ευρώ






WIN !!!

0 comments:

Post a Comment