powered by Agones.gr (Stoixima)

ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΟ BLOG ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΕΡΔΗ

Το BETMADNESS από εδώ και στο εξής θα έχει φωτογραφία των ποσών που παίζονται στο BETOTO. Έτσι θα μπορούν να βεβαιωθούν οι αναγνώστες ότι δεν παίζουμε φανταστικά ποσά αλλά αληθινά χρήματα. Προσπαθούμε όλοι να πάμε ταμείο και πρώτος από όλους εγώ. Ξεκινάμε καινούργιο ταμείο με αρχικό ποσό 100 Ευρώ και θα κρατάμε ιστορικό όλων των επιτυχιών ή αποτυχιών που θα έχουμε. Επίσης θα αυξήσουμε τα προγνωστικά και θα προτείνουμε και δυάδες όπως και τριάδες όταν υπάρχουν αρκετές επιλογές. Καλή αρχή λοιπόν και καλά μας κέρδη.

Saturday, February 20, 2010

ΣΑΒΒΑΤΟ 20/02/2010

Ξεκινάει μια προσπάθεια μέσα από αυτό το blog να χαρούμε περισσότερο το παιγνίδι του στοιχήματος και ταυτόχρονα να κερδίσουμε κάποιο σεβαστό ποσό. Δεν κυνηγάμε τα “τρελά” κέρδη, ούτε κάνουμε υποσχέσεις ότι στο τέλος της χρονιάς θα έχουμε διασφαλίσει ένα ταμείο άνω των 10,000 Ευρώ. Αυτά εμείς δεν τα πιστεύουμε. Θα αποφύγουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την αποτυχία και θα φέρουμε όσες περισσότερες επιτυχίες μπορούμε. Ας μην χρονοτριβούμε όμως με περισσότερα λόγια. Έτσι και αλλιώς στο μέλλον θα έχουμε πολλές ευκαιρίες να τα πούμε. Πάμε λοιπόν να δούμε ορισμένες σημερινές προτάσεις.
Η Σουίντον φαίνεται να πατάει καλά στα πόδια της και η μια ήττα σε 15 ματς του πρωταθλήματος το επιβεβαιώνει. Η Καρλαίλ από την αντίθετη πλευρά δείχνει κουρασμένη και το επιβεβαίωσε και ο μάνατζερ της Γρέγκ Άμποτ. Επειδή η Σουίντον δείχνει σταθερότητα στην έδρα της και δεν αστειεύεται θα την εμπιστευτούμε. Επειδή δεν έχουμε ακόμα κανέναν χορηγό, θα δίνουμε τις αποδόσεις με βάση εκείνες του ΟΠΑΠ.

ΑΓ1 – ΣΟΥΙΝΤΟΝ – ΚΑΡΛΑΙΛ – ( 1 ) = 1.60
1.60 x 20 Ευρώ = 32 Ευρώ

0 comments:

Post a Comment