powered by Agones.gr (Stoixima)

ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΟ BLOG ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΕΡΔΗ

Το BETMADNESS από εδώ και στο εξής θα έχει φωτογραφία των ποσών που παίζονται στο BETOTO. Έτσι θα μπορούν να βεβαιωθούν οι αναγνώστες ότι δεν παίζουμε φανταστικά ποσά αλλά αληθινά χρήματα. Προσπαθούμε όλοι να πάμε ταμείο και πρώτος από όλους εγώ. Ξεκινάμε καινούργιο ταμείο με αρχικό ποσό 100 Ευρώ και θα κρατάμε ιστορικό όλων των επιτυχιών ή αποτυχιών που θα έχουμε. Επίσης θα αυξήσουμε τα προγνωστικά και θα προτείνουμε και δυάδες όπως και τριάδες όταν υπάρχουν αρκετές επιλογές. Καλή αρχή λοιπόν και καλά μας κέρδη.

Sunday, February 28, 2010

ΚΥΡΙΑΚΗ 28/02/2010

 
ΤΟΤΕΝΑΜ - ΕΒΕΡΤΟΝ
Η Τότεναμ είναι σε πολύ καλή φόρμα μέσα στο σπίτι της. Πραγματικά έπαιξαν φανταστικό ποδόσφαιρο με την  Μπόλτον για το Κύπελλο Αγγλίας και το παιχνίδι τους ήταν απλά εντυπωσιακό. Από την άλλη μεριά  η Έβερτον υπέστη μια οδυνηρή έξοδο στο παιγνίδι της για το Europa League και το ηθικό των παικτών δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή. Κύριος στόχος της Έβερτον από τώρα και στο εξής είναι να θα τελειώσουν το πρωτάθλημα στις πρώτες έξι ομάδες της βαθμολογίας που θα τους εξασφαλίσει για άλλον ένα χρόνο την συμμετοχή τους στο Europa League. Όμως, είναι απίθανο να ξεκινήσει αυτή η προσπάθεια μέσα από το γήπεδο της Τότεναμ που είναι σαν φρούριο αυτή την περίοδο.

Πρέμιερ Λιγκ - Αγγλία - ΤΟΤΕΝΑΜ - ΕΒΕΡΤΟΝ ( 1 ) = 1.95
1.95 x 30 Ευρώ58.5 Ευρώ





ΑΙΓΑΛΕΩ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 
Εδώ γίνεται ψιλοχαμός όσο αφορά τους στόχους των δύο ομάδων. Το Αιγάλεω δεν το βάζει κάτω με τίποτα και θέλει να αποδείξει ότι ακόμα και την τελευταία στιγμή δεν θα πουλήσει το τομάρι του τόσο εύκολα και θα προσπαθήσει να γλυτώσει τον υποβιβασμό. Από την άλλη ο Παναιτωλικός, ελπίζει να μπει στα play-off για να παλέψει για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Σήμερα όμως το Αιγάλεω παίζει με την ψυχολογία στα ύψη μετά την μεγάλη νίκη που κατόρθωσε μέσα στην έδρα της Κέρκυρας. Επικινδύνο παιγνίδι για μεγάλο ποντάρισμα αλλά το στοίχημα θέλει και τόλμη.

Β' Εθνική - Ελλάδα - ΑΙΓΑΛΕΩ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ( 1 ) =  2.20
2.20 x 23 Ευρώ50.6 Ευρώ

Εδώ βλέπετε τα τελευταία αποτελέσμα των ομάδων όπως τα παρουσιάζει το http://www.insports.gr 
 



0 comments:

Post a Comment