powered by Agones.gr (Stoixima)

ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΟ BLOG ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΕΡΔΗ

Το BETMADNESS από εδώ και στο εξής θα έχει φωτογραφία των ποσών που παίζονται στο BETOTO. Έτσι θα μπορούν να βεβαιωθούν οι αναγνώστες ότι δεν παίζουμε φανταστικά ποσά αλλά αληθινά χρήματα. Προσπαθούμε όλοι να πάμε ταμείο και πρώτος από όλους εγώ. Ξεκινάμε καινούργιο ταμείο με αρχικό ποσό 100 Ευρώ και θα κρατάμε ιστορικό όλων των επιτυχιών ή αποτυχιών που θα έχουμε. Επίσης θα αυξήσουμε τα προγνωστικά και θα προτείνουμε και δυάδες όπως και τριάδες όταν υπάρχουν αρκετές επιλογές. Καλή αρχή λοιπόν και καλά μας κέρδη.

Saturday, February 27, 2010

ΣΑΒΒΑΤΟ 27/02/101

Αγαπητοί αναγνώστες του blog πρώτα από όλα θέλω να σας ευχαριστήσω για τα emails σας και για την υποστήριξη σας. Πάνω από όλα όμως φαίνεται ότι υπάρχουν παίκτες του στοιχήματος που αναζητούν μια δική τους στήλη για να εκφράζονται ελεύθερα και να μπορούν να μοιραστούν και με άλλους τις επιτυχίες τους. Έτσι και αλλιώς όλοι μπορούμε να κερδίσουμε από αυτό. Θα δημιουργήσω λοιπόν μια καινούργια ενότητα με το όνομα TIPSTERS που θα δημοσιεύω όλες τις προτάσεις που μου στέλνετε με email.

Η στήλη σήμερα θα βρίσκεται σε συνεχής ανανέωση μέχρι να ολοκληρωθούν όλα τα προγνωστικά Δεν είχαμε στους τελευταίους δύο αγώνες τις επιτυχίες που περιμέναμε. Όμως η δουλειά γίνεται σωστά και αργά ή γρήγορα θα ανακάμψουμε. Σήμερα θα προσπαθήσω να προτείνω αρκετούς αγώνες και ίσως κάποιες δυάδες ή τριάδες. Πάντως οι αναλύσεις που γίνονται εδώ δεν είναι τυχαίες. Στηρίζονται σε αρκετά στοιχεία. Επίσης θέλω να ξέρετε ότι όταν δεν περνάνε τα προγνωστικά μου, ο πρώτος που δεν πάει ταμείο είμαι εγώ, αφού παίζω τους ίδους αγώνες που προτείνω. Δεν παίζω με φανταστικά λεφτά. Οπότε ξέρω το πως νιώθετε ότι δεν πηγαίνετε ταμείο. Αυτά για την ώρα....Από το μεσημεράκι και μετά, θα εμφανίζονται οι προβλέψεις για τους απογευματινούς αγώνες.

 
ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ - ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ
Δεν υπάρχει καμια αμφισβήτηση ότι η Τσέστερφιλντ βρίσκεται στην καλύτερη της φόρμα τόσο στον προσοφαιρικό τομέα όσο και στον ψυχολογικό. Πάει από νίκη σε νίκη και υπάρχει μια ελπίδα στους παίκτες ότι ίσως μπορέσουν να χτυπήσουν την απευθείας άνοδο. Αυτό που είναι το μόνο σίγουρο είναι ότι αξιοποιούν στο μέγιστο βαθμό τον παράγοντα έδρα και κανένας αντίπαλος δεν περνάει ένα εύκολο απόγευμα. Όσο για την Όλντερσοτ ακόμα το φυσάει και δεν κρυώνει που από εκεί που κέρδιζε με 2-0 μέχρι το 66' έχασε με 2-3 μέσα σε 20 λεπτά από την Ντάγκεναμ. Τώρα θα μου πείτε αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου και εγώ θα συμφωνήσω, όπως και θα συμφωνήσω ότι δεν βλέπω απόψε την Όλντερσοτ να καταφέρνει τίποτα καλό απόψε.

Εδώ μπορείτε να δείτε τους 5 τελευταίους αγώνες της κάθε ομάδας.



Αγγλία - Κατηγορία 2 - Τσέστερφιλντ - Όλντερσοτ ( 1 ) = 1.75
1.75 x 30 Ευρώ = 52.5 Ευρώ


   
ΝΟΤΣ ΚΟΥΝΤΙ - ΧΕΡΕΦΟΡΝΤ
  Καινούργιο προπονητή πήρε, τα οικονομικά της κανονίζονται σιγά-σιγά, οπότε νομίζω σήμερα η ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ πρέπει να χαρίσει την χαρά της νίκης στους οπαδούς της μια και μπορούν πια οι παίκτες να συγκεντρωθούν αποκλειστικά και μόνο στο παιγνίδι. Η Χέρεφορντ δεν είναι και σε τόσο σπουδαία φόρμα. Μια μέτρια ομάδα που ούτε κινδυνεύει αλλά ούτε κυνηγάει και κάτι αξιόλογο.

Εδώ μπορείτε να δείτε τα τελευταία 5 ματς της κάθε ομάδας.




Αγγλία - Κατηγορία 2 - Νοτς Κάουντι - Χέρεφορν ( 1 ) = 1.50
1.50 x 30 Ευρώ = 45 Ευρώ


0 comments:

Post a Comment