powered by Agones.gr (Stoixima)

ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΟ BLOG ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΕΡΔΗ

Το BETMADNESS από εδώ και στο εξής θα έχει φωτογραφία των ποσών που παίζονται στο BETOTO. Έτσι θα μπορούν να βεβαιωθούν οι αναγνώστες ότι δεν παίζουμε φανταστικά ποσά αλλά αληθινά χρήματα. Προσπαθούμε όλοι να πάμε ταμείο και πρώτος από όλους εγώ. Ξεκινάμε καινούργιο ταμείο με αρχικό ποσό 100 Ευρώ και θα κρατάμε ιστορικό όλων των επιτυχιών ή αποτυχιών που θα έχουμε. Επίσης θα αυξήσουμε τα προγνωστικά και θα προτείνουμε και δυάδες όπως και τριάδες όταν υπάρχουν αρκετές επιλογές. Καλή αρχή λοιπόν και καλά μας κέρδη.

Thursday, February 25, 2010

ΠΕΜΠΤΗ 25/02/2010


 

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΑΓΙΑΞ
Το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου ήταν 2-1 υπέρ της Γιουβέντους. Όλες οι αθλητικές εφημερίδες, όπως και τα τελευταία νέα, αναφέρονται στην απώλεια του Σουάρες που είναι ο κατά εξοχήν γκολτζής
του Άγιαξ. Κατά την ταπεινή μου γνώμη όμως, και αν ακόμα αυτός ο μεγάλος παίχτης έπαιζε, η Γιουβέντους σαν σύνολο έχει να δείξει περισσότερα στοιχεία. Μάλιστα η φόρμα της ομάδας την έχει οδηγήσει μέσα στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Νομίζω θα γίνει ένας πολύ καλός αγώνας αλλά το αποτέλεσμα θα είναι τελικά νίκη της Γιουβέντους. Οπότε η σημερινή πρόταση μου για αυτόν τον αγώνα είναι η εξής:


UEFA Europa League - Γιουβέντους - Άγιαξ ( 1 ) = 1.70
1.70  x  30 Ευρώ = 51 Ευρώ

Εδώ μπορείτε να δείτε τι έγινε στο πρώτο ματς







 
ΒΕΡΝΤΕΡ – ΤΒΕΝΤΕ

Εδώ τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα. Μπορεί το όνομα της Βέρντερ να κουβαλάει μεγάλη ιστορία και να είναι "βαριά" η φανέλα (όπως λέμε) αλλά δεν είναι και στα καλύτερα της όσο αφορά τουλάχιστον την ποδοσφαιρίκη της συμπεριφορά στο γερμανικό πρωτάθλημα. Στον πρώτο αγώνα με την Τβέντε έχασε με 1-0 ενώ στον αγώνα με την Λεβερκούζεν η προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν άξιζε το 2-2. Τώρα γιατί ασχολούμε με αυτό τον αγώνα? Γιατί πιστεύω ότι θα ανακάμψει και θα βγάλει τον καλό της εαυτό. Τους παίκτες και την φιλοσοφία την έχει απλά της λείπει ο αυτοματισμός και ...λίγη τύχη. Τώρα γιατί θα τον βγάλει τον καλό της εαυτό απόψε? Γιατί απλά πιστεύω ότι έχει περισσότερη εμπειρία και είναι μια καλή ευκαιρία να δείξει στον κόσμο της λίγο καλό ποδόσφαιρο. Από την άλλη όμως η Τβέντε δεν έρχεται για να χάσει και αυτό είναι το μόνο σίγουρο.Επικίνδυνη και φορμαρισμένη ομάδα που πάει για τίτλο. Θα πάρω όμως το ρίσκο και θα δώσω την πιο κάτω πρόταση:

UEFA Europa League - Βέρνερ - Τβέντε ( 1 ) = 1.35 
1.35 x 20 Ευρώ = 27 Ευρώ

Εδώ μπορείτε να δείτε τις καλύτερες φάσεις από τον πρώτο αγώνα μεταξύ τους.

0 comments:

Post a Comment